Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Tack alla som besökte vår arbetsplats under  Framtidsdagen 16 september 2017

Under dagen passade många på att besöka arbetsplatsen där vi bygger Marieholmstunneln. Ett unikt tillfälle att kika på ett av de mest avancerade tunnelbyggena i världen just nu.

Framtidsdagen blev en solig dag i ett annars regnigt Göteborg. Intresset för Marieholmstunneln var stort och under dagen tog vi emot ungefär 1500 nyfikna besökare på den annars stängda arbetsplatsen vid Marieholm. År 2020 kommer tunneln att färdigställas och förbinda Marieholm med Tingstad.
- Med nästan femton hundra glada och nyfikna besökare på vår arbetsplats vid Marieholm är vi mycket nöjda med dagen säger Susanne Gebauer, kommunikationsansvarig för Marieholmsförbindelsen.

Vi vill gärna veta mer om hur du som besökare upplevde dagen så att vi kan förbättra våra framtida tillfällen då vi öppnar arbetsplatsen för allmänheten. Hjälp oss att bli bättre genom att svara på en kort enkät längst ner på sidan.