Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Den 2 november stängs bron vid Tingstadsvägen och påfarten till E6 södergående från Bällskärsvägen

Under natten till den 2 november stängs bron vid Tingstadsvägen och påfarten till E6 södergående från Bällskärsvägen. Var uppmärksam på att du kan bli påverkad av vårt arbete. Observera den nya tiden för avstängningarna.

Under natten till den 2 november stängs bron vid Tingstadsvägen som idag förbinder bostadsområdet i väster och industriområdet i öster. Den kommer att vara avstängd under två år. Under dessa år bygger vi en ny bredare bro över E6 och anslutningar till Marieholmstunneln, som står klar år 2020.

Under samma tid den 2 november kommer även påfarten till E6 södergående från Bällskärsvägen att stängas av och vara avstängd i två år. Du som trafikerar bron och påfarten med bil kommer att bli påverkad. Trafiken hänvisas till alternativa resvägar. Se kartan för mer information.

Gång och cykelbanan kommer att vara öppen under hela byggtiden. Var uppmärksam på att trafikomläggningar även kommer att ske på gång-och cykelbanan.

Vill du få ett påminnelse via sms dagen innan avstängningen? Anmäl dig till vår sms-tjänst här.