Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Tack alla som besökte Framtidsdagen 2018

Stort tack till alla som besökte oss på Marieholmsförbindelsen under Framtidsdagen 20 oktober. Ni blev några av de första att ta klivet in under älven i Marieholmstunnelns tunnelmynning vid Tingstad.

Intresset att gå in i tunnelmynningen var stort. Många besökare passade på att ställa frågor och både SVT och GP rapporterade. Inne i tunneln visades filmer och belysning markerade var vattenlinjen gick.

(För er som är nyfikna, se rapporteringen: 
Sveriges radio
GP)

Vill du få information om nästa möjlighet att besöka arbetsplatsen där vi bygger Marieholmsförbindelsen, prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Sedan i september ligger den sista tunneldelen på plats under botten av Göta Älv, det betyder att alla Marieholmstunnelns undervattensdelar är färdigställda.
Nu går projektet in i nästa fas där de sista 100 metrarna tunnel ska byggas i den gamla torrdockan vid Marieholm. Samtliga installationsarbeten så som el och ventilation ska göras och den nya trafikplatsen vid E6 Tingstad ska färdigställas.