Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Illustrationsexempel av delar av Olskroken planskildhet.
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Kompletterande samråd om Olskroken planskildhet

I arbetet med Olskroken planskildhet har Trafikverket efter det senaste samrådet gjort vissa ändringar i planerna för projektet. I och med detta har vi tagit fram en kompletterande lägesrapport inför ytterligare ett samråd med start den 13 april.

Sedan det senaste samrådet som behandlade Olskroken planskildhet hölls i november 2013 har vi gjort ändringar i delar av projektets järnvägsplan. Bland annat har projektet kompletterats med ett sjätte spår och en ny sträckning av en serviceväg. I lägesrapporten nedan kan du läsa om de förändringar som vi har gjort i järnvägsplanen för Olskroken planskildhet.

Lägesrapport Olskroken planskildhet (pdf-fil, 9,4 MB, öppnas i nytt fönster)

Här finns tidigare lägesrapport som behandlar projekt Olskroken planskildhet

I och med ändringarna i planen vill vi nu ännu en gång ta del av vad du tycker om projekt Olskroken planskildhet. Vi bjuder därför in till samråd mellan den 13 april och den 8 maj. Under samrådstiden har du möjlighet att skicka in dina synpunkter till Trafikverket och därmed påverka planeringen av projektet.

Ange ärendenummer TRV 2013/25920 och skicka dina synpunkter senast den 8 maj genom: