Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt

Skansen Lejonet i Göteborg
Foto: Kasper Dudzik

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Länsstyrelsen har godkänt järnvägsplanen för Olskroken planskildhet

Länsstyrelsen i Västra Götaland har sagt ja till järnvägsplanen för Olskroken planskildhet. Därmed kan planen gå vidare för fastställelse, som är nästa steg i planeringsprocessen.

Att Länsstyrelsen nu tillstyrker järnvägsplanen innebär att vi som planerat kan gå vidare och skicka planen för fastställelse. När planen väl är fastställd kan den överklagas. Om så sker är det regeringen som tar ställning i frågan.

Granskning av järnvägsplanen pågick mellan den 14 september och 4 oktober 2015. Alla som då lämnade synpunkter på planen kommer att få återkoppling i samband med att den nu skickas in för fastställelse. Detta sker genom ett så kallat granskningsutlåtande.

Granskningsutlåtandet innehåller personuppgifter och kommer inte att läggas ut på webben. Dokumentet kommer dock att finnas tillgängligt via Trafikverkets diarium i samband med att planen skickas för fastställelse.