Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Tidigare förberedande arbete på Ånäsvägen. Foto: Jan-Erik Fallgren
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Spontarbete på Ånäsvägen

Vi påbörjar nästa etapp med spontarbete på Ånäsvägen den 26 mars. Arbetet kommer att utföras dygnet runt och pågår till 15 april.

Vi kommer att utföra spontarbete för att fortsätta förbereda inför byggnation av Olskroken planskildhet. Arbetet sker dygnet runt mellan 26 mars-2 april, och 13-15 april, i närheten av järnvägs- spårvägsområdet. Klicka här (pdf-fil, 706 kB, öppnas i nytt fönster) för att se arbetsområdet. Störningar i form av buller kommer förekomma under arbetsperioden.

Arbetet påverkar fjärrtågtrafiken, pendel- och regiontågstrafiken samt spårvägstrafiken i området. Ersättningstrafik sätts in under arbetsperioden. Kontakta din operatör för mer information om ersättningstrafik.

Innan arbetet påbörjas kommer delar av gång- och cykelvägen på Ånäsvägen att ledas om. Gående och cyklister hänvisas via Stockholmsgatan för att nå Gamlestadsvägen. Omledningen beräknas att ligga kvar under cirka åtta månader.