Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Förberedande arbete vid E20 och Malmsjögatan

I mitten av april påbörjar vi byggnationen av nya in- och utfarter till vårt arbetsområde längs med E20, och även pålningsarbete vid Malmsjögatan.

Arbetet pågår i cirka fem veckor på vardagar. Bygget av nya vägar gör vi för att kunna hantera byggtrafiken från arbetsområdet. Under arbetsperioden kommer framkomligheten på E20, mellan Ånäsmotet och Munkebäcksmotet i riktning mot centrum, att påverkas.

Vi kommer att ta busskörfältet och ett bilkörfält i anspråk mellan klockan 21:00-06:00. Bilkörfältet planeras att enbart påverkas under den inledande veckan av arbetet. På dagtid kommer vi att arbeta inom vårt arbetsområde vilket inte påverkar framkomligheten.

Senare under 2018 fortsätter vi att bygga nya in- och utfarter längs med E20. Mer information kommer framöver.

Pålningsarbete

För att förstärka marken inför framtida byggnation i området vid Malmsjögatan kommer vi att utföra pålningsarbete med start under vecka 15. Vi beräknar att arbetet pågår fram till juni och sker dagtid. Störningar i form av buller kommer förekomma.

Se markerade arbetsområden i bilden nedan.