Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Nytt nummer av projektaktuellt

Nu har vi skickat ut ett nytt nummer av nyhetsbrevet Projektaktuellt - Olskroken planskildhet.

Under våren och sommaren 2018 har vi påbörjat förberedande arbeten inom projektet, bland annat har vi byggt nya infarter till våra arbetsområden längs med E20. Olskroken planskildhet kan komma att delas upp i tre arbetsområden; Ånäs, Olskroken och Gullberg, där arbetena i Ånäs är först ut att genomföras. I det senaste numret intervjuar vi också vår delprojektledare Mats. För att läsa och ta del av Projektaktuellt digitalt kan du klicka på länken nedan.

Projektaktuellt Olskroken Planskildhet delas ut i brevlådan till dig som bor eller verkar i närområdet till vårt bygge. Här vill vi ge dig mer detaljerad information om hur arbetet kan komma att påverka din närmiljö och vardag.

Till dig som inte får projektaktuellt i brevlådan, kan du läsa den här Projektaktuellt - Olskroken planskildhet, november2018 (pdf-fil, 1,20 MB)

Här hittar du tidigare nummer av Projektaktuellt - Olskroken planskildhet