Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Nattarbete vid Gamlestadsvägen vecka 50 och 51

Helgen vecka 48 och under fyra nätter i vecka 50 och 51 ska vi utföra spont- och pålningsarbeten i området kring Olskroken, Bagaregården och Gamlestadsvägen.

Helgen vecka 48 och under totalt fyra nätter i vecka 50 och 51 ska vi utföra spont- och pålningsarbeten i området kring Olskroken, Bagaregården och Gamlestadsvägen. Dessa arbeten utför vi kvälls- och nattetid och det kommer att medföra störningar i form av buller. Som närboende i området kan du komma att påverkas.

Vissa av våra arbeten kan vi  bara utföra under natten. Detta med hänsyn till kollektivtrafiken som går längs med E20 men också den omfattande tågtrafiken som dagtid går genom Olskroken.

Tidplan

1-2 december: Arbetet pågår från den 1 december klockan 20.00 till och med 2 december klockan 10.00. Dessa arbeten är avslutade.

10-13 december: Arbete pågår under kvälls- och nattetid, mellan klockan 19.00 och 05.00. Arbetet påverkar området kring Gamlestadsvägen. Dessa arbeten är avslutade.

17-19 december: Arbete pågår under kvälls- och nattetid, mellan klockan 19.00 och 05.00. Arbetet påverkar området kring Gamlestadsvägen.