Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Spara datumen!

Brolyften vecka 18 närmar sig. Vårt arbete kommer att påverka dig som bor och rör dig i området. Här kommer några datum och tider som är bra att ha koll på!

 

Planerade avstängningar

  • 15/4 gångbron över E20 och järnvägen, även kallad Fåfängan, stängs av.
  • 3/5 klockan 17.00 stänger vi av trafiken på Gamlestadsvägen i båda riktningar.
  • 6/5 klockan 05.00 Gamlestadsvägen öppnar för trafik.
  • 31/5 gångbron Fåfängan öppnas för trafik.

Bullrande arbeten dygnet runt

Våra förberedelser inför brolyftetvid Fåfängan och Gamlestadsvägen sker under dagtid. Under helgen vecka 18, då vi lyfter de nya broarna på plats, är järnvägen avstängd och det kommer att vara arbeten igång dygnet runt. För att kunna utföra grundläggningsarbeten och brolyften behöver vi arbeta på tider då spåren inte är trafikerade.

Dessa arbeten kan uppfattas som störande, men då våra arbeten sker i eller i direkt närhet till järnvägen har vi också begränsade möjligheter till bullerdämpande åtgärder.

Trafik Göteborg

Avstängningen av Gamlestadsvägen påverkar både gång-, cykel- och biltrafik. Norra Ånäsvägen kommer under helgen att vara öppen för trafik i båda riktningar. 

Besök gärna Trafik Göteborg på trafikgoteborg.se, där kan du få aktuell trafikinformation och vägvisning för din nya väg.