Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Inga större arbeten under jul- och nyårshelgen

Produktionen i projektegår framåt enligt tidsplanen och 2021 har varit det tuffaste året hittills med väldigt många arbeten. Arbetet fortgår med något mindre omfattning under jul- och nyårshelgen och inga större bullerstörande arbeten planeras.

Arbetet fortgår i projektet med något mindre omfattning under jul- och nyårshelgen och inga större bullerstörande arbeten planeras. Produktionen går framåt enligt tidsplanen och 2021 har varit det tuffaste året hittills med väldigt många arbeten. Vi har arbetat i skift och många aktiviteter har behövt utföras i ett trångt arbetsområde, omgivet av spår och järnvägstrafik. Vi detaljplanerar för 2022 som även det kommer att bli ett år fullt av aktiviteter. Olskroken Planskildhet ska vara klar i årsskiftet 2025/2026. Då har fem nya järnvägsbroar, en gångbro, hela 10 000 meter spår, varav 3800 på bro, ramp eller däck byggts och 36 växlar har lagts på plats. Olskroken är en av de viktigaste knutpunkterna i det västsvenska järnvägssystemet och har en stor betydelse för hela Sverige.

Vi vill önska alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!