Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Så går upphandlingarna till i Olskroken planskildhet

Olskroken planskildhet och Västlänkens upphandlingar görs enligt reglerna i LOU och LUF.

Löpande upphandlingar och avrop

I större projekt pågår alltid mindre upphandlingar och avrop på stödjande verksamhet. Dessa annonseras på Trafikverkets webbplats under aktuella upphandlingar och Trafikverkets upphandlingsplan. 

Anbudsansökningar sker genom Trafikverkets upphandlingssystem CTM.

Se planerade upphandlingar i upphandlingsplanen

Upphandlingarna med preliminära tider publiceras i Trafikverkets upphandlingsplan (se länk till höger). Planen uppdateras varje månad.

Upphandlingar med leverantörer i kvalificeringssystemet TransQ

Vissa upphandlingar görs som förhandlade upphandlingar med urval ur kvalificeringssystemet TransQ (se länk till höger). Det innebär att enbart de leverantörer som är kvalificerade på en viss kod i TransQ får möjlighet att lämna anbud.

Förhandsannonser för respektive upphandling med information om respektive urvalskod i TransQ publiceras, vid dessa upphandlingar, på Trafikverkets hemsida under aktuella upphandlingar (se länk till höger), i Trafikverkets upphandlingssystem CTM (se länk till höger) samt allmänt tillgängliga databaser för upphandlingar, till exempel Allego och Opic.