Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Cyklar du till jobbet?

Cyklar du till jobbet och passerarar någon av byggplatserna för Västlänken?

UPPDATERING 2017-09-04:
Vi är mycket glada över att vi har fått in så många intresseanmälningar, att vi nu inte behöver fler tänkbara deltagare. Tack för ert engagemang!

Då vill vi gärna att du är med i vår cykelreferensgrupp. Vad som krävs är att du cyklar förbi någon, eller några, av våra byggarbetsplatser i stort sett dagligen och gärna under hela året. Byggarbetsplatserna kommer främst att finnas vid Haga, Korsvägen, Centralenområdet samt Kvarnberget (mellan operan och kasinot). På kartan nedan ser du arbetsområdena, klicka här för en mer detaljerad bild. Vi söker även cyklister som passerar arbetsområdet vid Olskroken (Ånäsvägen, Gamlestadsvägen och Partihandelsgatan).

Syftet är att vi skall kunna upprättahålla en god standard under byggtiden och snabbt åtgärda eventuella fel. De synpunkter vi får in, hjälper oss att genomföra förbättringar där det är möjligt. Det är ingen större insats som krävs av deltagarna. Du rapporterar in sådant som du tycker bör justeras och deltar eventuellt på informationsmöten.

Vi väljer ut deltagare till referensgruppen efter hur ofta man cyklar och vilken ordinarie cykelväg man har. Om du blir utvald att medverka, berättar vi mer på ett introduktionsmöte.

Frågor och anmälan till cykelreferensgrupp@trafikverket.se. I anmälan anger du vilken väg du brukar cykla och hur ofta. Urval sker under hösten 2017.