Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Installation av grundvattenrör på Nils Ericsonsgatan

I början av januari ska grundvattenrör installeras på Nils Ericsonsgatan. Arbetet för att installera rören begränsar framkomligheten för såväl gång- och cykeltrafik samt biltrafik.

Detta arbete gör vi för att kunna mäta grundvattennivåerna före, under och efter bygget av Västlänken. För att mäta nivåerna behöver vi installera grundvattenrör på olika håll längs Västlänkens sträcka.

Mellan 7-15 januari kommer en del av ett körfält på Nils Ericsonsgatan, i höjd med infarten till Nordstans parkeringshus, att tas i anspråk för att installera grundvattenrör. Det är möjligt att nå Nordstans parkeringshus under arbetet.

Gång- och cykelvägen på Nils Ericsonsgatan kommer att smalnas av och ledas förbi arbetsområdena mellan 15-28 januari. Det kommer dock fortsatt vara möjligt att ta sig fram i området, var uppmärksam på skyltar på plats.