Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Vi lägger om ledningar

Mellan 3-6 april kommer vi att lägga om ledningar på Östra Hamngatan mot Kanaltorget och vid Hamntorgsgatan. Under arbetsperioden kommer störningar i form av buller förekomma.

För att vi ska kunna lägga om ledningarna behöver vi göra det utan avbrott. Det gör att arbetet kommer att pågå både dagtid och nattetid mellan klockan 07.00 den 3 april och klockan 07.00 den 6 april. Vi planerar att utföra de mest bulleralstrande arbetena på dagtid som bland annat kommer vara schaktning och slipning. På nattetid kommer vi exempelvis att arbeta med svetsning.

Påverkan på trafiken

Under arbetsperioden kommer trafiken i korsningen mellan Norra Sjöfarten och Gullbergs Strandgata att påverkas. En del av ett körfält på Norra Sjöfarten och Gullbergs Strandgata kommer att tas i anspråk. Det kommer finnas flaggvakter på plats för att biltrafikanter ska kunna köra in och ut på Gullbergs Strandgata. Gående och cyklister kommer att kunna passera förbi.