Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Foto: NCC.
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Vi lägger om en ledning på Kanaltorget

Med start 5 oktober kommer deletapp Kvarnberget lägga om en ledning i området runt Kanaltorget. Arbetet pågår till 31 oktober och störningar i form av buller kommer att förekomma under arbetsperioden.

Västlänkens deletapper Centralen och Kvarnberget bygger för fullt på Kanaltorget och i närområdet. Inom kort kommer deletapp Kvarnberget att påbörja ett ledningsarbete i området. Arbetet behöver vi utföra för att kunna fortsätta byggnationen med Västlänken.

Hur påverkas omgivningen?

Arbetet med att lägga om ledningen kommer att pågå mellan 5-31 oktober. Vi jobbar främst mellan klockan 07-19, men under perioden 17-18 oktober sker arbetet mellan klockan 09-19. Ytterligare helgarbeten kan komma att bli aktuellt under arbetsperioden. Störningar i form av buller kommer att förekomma under tiden vi arbetar.

För mer information om vad som kommer att ske i det här området framöver, kan du klicka här.

Västlänken är en järnväg i tunnel under centrala Göteborg som ger staden genomgående pendel- och regiontågtrafik. Tre nya stationer under mark vid Korsvägen, Haga och Göteborgs central gör att du kan resa enklare, snabbare och med färre byten.