Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Informationsmöte 15 april 2020 - inställt!

Viktig information

Uppdatering 200409: Med anledning av regeringens beslut om förbud mot alla sammankomster med över 50 människor, för att motverka spridning av covid-19, ställer vi in det planerade informationsmötet den 15 april.

Istället kan du ta del av vår presentation digitalt, vi planerar också att skicka ut information till berörda hushåll och verksamheter. Den digitala presentationen publiceras på vår webb den 15 april. 

Trafikverket följer utvecklingen av coronaviruset. Vår nationella krisoordinering är aktiverad och vi följer Utrikesdepartementets och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Utvecklingen av smittspridningen kan komma att påverka informationsmötet den 15 april. Skulle vi behöva ställa in kontaktar vi er senast måndagen den 13 april via den e-postadress som ni har angivit i denna anmälan. Samtidigt så tittar vi på alternativa lösningar så att ni som närboende får ta del av information om hur våra bergarbeten kan komma att påverka er.