Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Informationsmöte 25 mars

Trafikverket följer utvecklingen av coronaviruset. Vår nationella krisoordinering är aktiverad och vi följer Utrikesdepartementets och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. För att motverka smittsridningen av covid-19 skärpte Folkhälsomyndigheten den 29 oktober 2020 de allmänna råden. det innebär bland annat att alla som vistas i Västra Götalands län uppmanas att avstå från exempelvis möten och föreställningar. 

Därför kommer vi nu att sända informtionsmötet den 25 mars live via Trafikverkets Youtubekanal. Använd formuläret här nedan för att anmäla er till det livesända mötet. 

Anmälningstiden går ut 22 mars och därefter skickar vi ut en länk till alla som har visat intresse av att delta. Under sändningen finns det också möjlighet att ställa frågor via menti. För att ställa fårgor skriver du in menti.com i adressfältet i valfri webbläsare och fyller i den kod som visas i början av och under presentationen. 

Livesändningen startar klockan 18.00 och avslutas senast 19.30.