Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Informationsmöte 25 mars

Trafikverket följer utvecklingen av coronaviruset. Vår nationella krisoordinering är aktiverad och vi följer Utrikesdepartementets och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. För att motverka smittsridningen av covid-19 skärpte Folkhälsomyndigheten den 29 oktober de allmänna råden. Alla som vistas i Västra Götalands län uppmanas att avstå från exempelvis möten och föreställningar. 

Den fysiska träffen som var planerad till den 19 november är därför inställd, istället kommer vi nu att sända live. Använd formuläret här nedan för att anmäla er till det livesända mötet. 

Anmälningstiden är förlängd till den 17 november och därefter skickar vi ut en länk till alla som har visat intresse av att delta på träffen. Sändningen sker via Vimeo, som är en webbaserad videodelningtjänst. Under sändningen finns det också möjlighet att ställa frågor via en chattfunktion.

Livesändningen startar klockan 18.00 och avslutas 19.30.