Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Hela kartan uppdaterad 21/3 finns längst ned på sidan.

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Så kör du till och från Rosenlundsområdet

Rosenlundsgatan och Rosenlundsbron berörs av arbetet med att bygga Station Haga inom Västlänken. Här hittar du information om arbeten och trafik månad för månad.

Rosenlundsbron måste med start 19 mars nedmonteras för att sedan renoveras och återmonteras. Trafikverket har tidigare avvaktat färdigställandet av Vasabron som är kommunens ansvar. Men dessvärre kommer båda broarna nu att behöva vara avstängda samtidigt under perioden mars–juli 2019.
Länk till pdf med planeringen för ett halvår (pdf-fil,öppnas i nytt fönster,1.5 MB). 

Februari 2019

Trafikverket har beslutat att stänga av Rosenlundsgatan i höjd med Skatteverkets kontor mars-september 2019 för att minska riskerna i projektet avseende arbetsmiljö och trafiksäkerhet.

Under avstängningen kommer arkeologiska utgrävningar att utföras innan en temporär bro över shaktet anläggs framför Skatteverkets kontor samt kvarvarande ledningsomläggningar utföras.

Arbeten under kontorsbyggnaden kommer sedan till stor del att utföras från söder under bron. Av det skälet kommer endast en i sammanhanget mindre del massor fraktas ut den här vägen. 

Gång och cykel kommer att upprätthållas utmed vattnet under hela byggtiden.