Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Informationsmöte den 15 april är inställt

Med anledning av regeringens beslut om förbud mot alla sammankomster med över 50 människor, för att motverka spridning av covid-19, har vi ställt in ett planerat informationsmötet den 15 april.

Västlänken sträcker sig 8 kilometer genom Göteborg och passerar parker, bostäder och verksamheter där människor påverkas av vårt arbete. I takt med framdriften bjuder Trafikverket därför in till informationsträffar.  Vi riktar oss i första hand till de personer som bor eller är verksamma i närområdet till byggnationen av Västlänken och som enligt vår bedömning kan bli direkt berörda av vårt arbete.

Till följd av regeringens beslut om förbud mot allmänna sammankomster med över 50 människor, för att motverka spridning av coronaviruset covid-19, har vi bestämt att ställa in informationsmötet som skulle hållits den 15 april. Inbjudna var boende kring Föreningsgatan, Södra Viktoriagatan, Muraregatan och Besvärsgatan. Information om att mötet har blivit inställt har gått ut till de boende och verksamheter som skickade in en anmälan. 

- I takt med vår framdrift bjuder vi in de närboende och verksamhetsutövare till en träff, men utifrån nuläget känns det bättre att ställa in, med tanke på våra besökares och medarbetares hälsa, säger Karin Malmquist, delprojektledare Haga.

Vi finns tillgängliga för frågor

– Informationsmötet blir inställt den här gången, men förhoppningsvis kan återuppta den här typen av träffar med de boende som påverkas av vårt bygge till hösten, avslutar Karin Malmquist.

Istället kan du ta del av vår presentation digitalt och vi planerar också att skicka ut information till berörda hushåll och verksamheter. Den digitala versionen kommer att finnas tillgänlig på webben inom några dagar.

Har du andra frågor kan du kontakta oss via kontaktcenter, 0771-921 921.