Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Nu startar vi upp våra förberedande arbeten i Haga och Rosenlund igen!

Efter ett sommaruppehåll startar arbetet med ledningsomläggningar i Haga och Rosenlund upp igen vecka 32.

Vecka 32 tar vi upp där vi slutade och arbetet fortsätter över Haga Kyrkoplan. I mitten av augusti beräknar vi att vi kan avsluta etapp ett av ledningsomläggningarna.

Under vecka 34 pågår EM i ridsport i Göteborg. I och med detta gör vi ett uppehåll med våra arbeten i Haga. Här kommer nämligen körning av fyrspann, maratondelen, att passera från sin väg från Heden mot Slottsskogen. Vi fortsätter däremot i Rosenlund, som inte påverkas av tävlingarna. Från den 21 augusti och cirka två veckor framöver lägger vi om ledningar på Postgatan.

Vecka 35 återupptar vi de förberedande arbetena i Haga och då påbörjar vi etapp tre som kommer att påverka Sprängkullsgatan, på sträckan Haga Nygata ned mot korsningen vid Södra Allégatan.

Mer detaljerad information om etapperna kommer att skickas ut till de områden som berörs. Det går också att följa arbete på www.trafikverket.se/vastlanken/haga/ledningsomlaggningar.