Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Omläggning Hvitfeltdsplatsen 4 maj

En ledningsomläggning ska ske mellan Smyrnakyrkan och Hvitfeldtsplatsen. Inför det arbetet kommer en sonderingsborrning att göras, med start den 4 maj.

Den 4 maj fortsätter vi arbetet med en sonderingsborrning inför ledningsomläggningen mellan Smyrnakyrkan och Hvitfeldtsplatsen.
Det beräknas pågå från fredag den 4 maj till fredag den 11 maj. Det kan orsaka störningar i form av buller och begränsad framkomlighet.
Gående och cyklister kommer att kunna använda gatan som vanligt under arbetsperioden. Läroverksgatan stängs dock av i änden mot Hvitfeldtsplatsen.
Cirka 25 parkeringsplatser tas också i anspråk på själva Hvitfeldtsplatsen under sonderingsborrningen och de tillhörande mätningsarbetena. (Möjligen anges 7 maj som slutdatum på den gula skylten, men platserna kan ändå komma att tas i anspråk fram till 11 maj vilket vi hoppas på förståelse för).
Avstängningen görs på liknande sätt som vid förra mätningen.