Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Trafiken kommer att flyta långsammare medan arbetet pågår.

Trafiken kommer att flyta långsammare medan arbetet pågår.

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Arbeten vid Stora Badhusgatan i sommar

Det kommer att bli sänkt hastighet och omledning av trafiken på Stora Badhusgatan i sommar.

Under juli planeras förstärkningsarbeten att utföras i marken på Stora Badhusgatan. Därefter görs en mindre omläggning av trafiken. 

Senare i sommar byggs arbetsområdet upp med bodar runt öppningen till Götatunnelns servicetunnel, på Stora Badhusgatan. En uppläggningsplats för massor ska anläggas.  

Arbetet inleds med byte av lyktstolpar och flytt av en refug på Stora Badhusgatan 7. Sedan ska förstärkningsarbetena i marken ta vid. 

Under fyra till fem veckor beräknas arbetet pågå och under den tiden är hastigheten reducerad till 30 kilometer i timmen. 

Påverkan i omgivningen

De som befinner sig i närheten av arbetsplatsen kommer att märka av de arbeten som utförs. Lastbilar kommer att trafikera vägen och trafiken flyter långsammare förbi området. Observera att Götatunneln kommer att enkelriktas från 25 juni, vilket innebär att det inte går att köra tunneln från Järntorget till Centralen i sommar. 

Informationsblad 18-06-11 (pdf-fil, 596 kB, öppnas i nytt fönster)