Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Stängsel
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Elarbeten utanför ICA:s entré i Rosenlund utförs tidigare än planerat

Med start söndag den 28 oktober kommer vi att utföra våra planerade elarbeten i Rosenlund. Arbetena påbörjas något tidigare än planerat.

På söndag kväll inleds arbetet med ett schakt över Rosenlundsgatan, från långsidan av Rosenlundsplatsens parkering och fram till ICA:s entré. Därefter läggs schakten vidare längs med kantstenen ute i gatan och förbi ingången till ICA. Arbeten i anslutning till ICA:s entré påbörjas på söndag kväll efter butikens stängning och fortsätter under påföljande natt mot måndag. Under måndag morgon kommer entrén till ICA återigen att vara tillgänglig.

Natten mellan måndag till tisdag utförs kabeljobben längre in på Rosenlundsplatsen. Då dessa arbeten utförs längre in på gatan är det inget som påverkar framkomligheten till ICA:s entré.

Arbetena kommer till viss del att ske utanför det befintliga inhägnade arbetsområdet i Rosenlund men avgränsas med tillfälliga staket. Framkomligheten i området kommer under hela tiden att vara densamma som i dagsläget och möjligheten att ta sig till och från ICA:s entré kommer att vara oförändrad under deras öppettider.