Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Framkomlighet i trafiken – Västlänken

Vi arbetar och planerar för att trafiken ska ha så god framkomlighet som möjligt under byggtiden.

Bygget av Västlänken går inte att genomföra utan att det märks. Västlänken tillsammans med andra byggprojekt kommer att påverka dig som trafikant eller resenär med kollektivtraifk på olika sätt. Vi strävar efter att de trafikomläggningar som vi behöver göra ska vara så få som möljigt och principen är att de ska upplevas som permanenta, trygga och säkra.

Gång- och cykeltrafikanter samt kollektivtrafiken är prioriterade trafikslag förbi våra arbetsplatser. Biltrafiken leds om där det behövs och delar av kollektivtrafiken får tillfälligt andra sträckningar.

Information om framkomlighet i trafiken

En samlad bild av framkomligheten i Göteborgsområdet får du hos Trafik Göteborg, där kan du som trafikant få bra information om de olika resealternativen. Du kan även ladda ner appen trafiken.nu som är Trafik Göteborgs egna app.
Trafik Göteborg

Information om hur framkomligheten i trafiken påverkas i anslutning till våra arbetsplatser finns på respektive deletapps webbsidor. Klicka på länkarna nedan för att komma till respektive deletapp.