Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt

Framkomlighet i trafiken

Vi arbetar och planerar för att trafiken ska ha så god framkomlighet som möjligt under byggtiden.

Det ska vara få omläggningar och principen är att de ska upplevas som permanenta, trygga och säkra. Men givetvis kommer bygget av Västlänken och andra byggprojekt i och runt staden påverka dig som trafikant och som resenär med kollektivtrafik på olika sätt.

Gång- och cykeltrafikanter samt kollektivtrafiken är prioriterade trafikslag förbi våra arbetsplatser. Biltrafiken leds om där det behövs och delar av kollektivtrafiken får tillfälligt andra sträckningar.

Här finns information

En samlad bild av framkomligheten i Göteborgsområdet får du hos Trafik Göteborg, där kan du som trafikant få bra information om olika resealternativen. Du kan även ladda ner appen trafiken.nu som är kopplad till Trafik Göteborg

Information om hur framkomligheten påverkas i anslutning till våra arbetsplatser finns på respektive deletapps webbsidor. Klicka på länkarna nedan för att komma till respektive deletapp.