Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Dialog kring upphandling av Anläggningsövervakning

Var med och dialoga kring upphandling av E07 anläggningsövervakning!

Västlänken är ett stort och komplext projekt, vilket ställer höga krav på oss som beställare såväl som på våra framtida leverantörer. För att skapa förutsättningar för ett framgångsrikt arbete i byggskedet och inte minst den bästa möjliga upphandlingsformen, vill vi nu bjuda in er till ett personligt möte med Johan Hjertström, projektledare, Jonas Sparthan, teknisk specialist och Patrik Bjerninge, upphandlare.

Byggstarten för projektet är planerad till 2018 och för närvarande ligger stort fokus på olika förberedande arbeten. Upphandlingarna av ECI kontrakt Olskroken och Centralen är klara. Haga, Korsvägen och Kvarnberget håller på att handlas upp. Därmed vill vi nu rikta vårt fokus mot den kommande upphandlingen av anläggningsövervakning.

Tid: Vecka 10 och 11
Plats: Kruthusgatan 17, Göteborg
Kontakt: För frågor och anmälan kontakta Patrik Bjerninge, telefon 010-124 27 96, e-post: patrik.bjerninge@trafikverket.se

Vår ambition är att genomföra mötena i mars 2017, under veckorna 10 och 11. Vi räknar med att ett möte tar cirka en och en halv timme.

Dialogen är inte en del av kommande upphandling. Medverkan påverkar inte möjligheten att lämna anbud

Läs inbjudan här (pdf-fil, 94 kB, öppnas i nytt fönster)

Översiktlig beskrivning E07 Anläggningsövervakning (pdf-fil, 1.2 MB, öppnas i nytt fönster)