Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt

Anmäl ditt intresse!

Här kan du ta del av riktlinjer samt anmäla ditt intresse för medverkan i projekt Planksidan, kreativa aktiviteter på Västlänkens byggplank.

För att du ska kunna medverkar i konstprojektet behöver Trafikverket behandla dina kontaktuppgifter. Rättslig grund för behandlingen är avtal, och uppgifterna sparas så länge de är relevanta för syftet. Mer information om hur Trafikverket hanterar personuppgifter kan du läsa här

Efter att vi fått intresseanmälningar väljer vi ut vilka bidrag som kommer att synas på våra byggplank. Om du tillhör de utvalda kontaktar vi dig för att meddela vilken del av planket du kommer att få tillgång till och kommer överens om när det är aktuellt att uppföra ditt verk.

För att medverka i Västlänkens projekt Planksidan ska ett avtal upprättas och du måste ha fyllt 18 år. Yngre personer kan delta via förskolor, skolor eller liknande verksamheter.

Avtalet undertecknas av båda parter för att fungera som kontrakt. Genom att underteckna avtalet godkänner du riktlinjer för innehåll, utformning och övriga regler för Planksidan.Vi kontaktar dig igen när tiden för uppförande närmar sig för att planera genomförandet och förbereda för aktiviteten.