Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Flytt av körfält nattetid utan trafikpåverkan

Flytten sker från fredag till söndag, 1-3 oktober, det sker nattetid och förväntas inte påverka trafiken

Under helgen 1 till 3 oktober läggs trafiken om på Nordreälvbron, till nya körfält, det kommer fortsatt vara två körfält i vardera riktning, norrgående fält får 3,5 och 3,1 meter filbredd.

Kvarstående arbeten

Arbeten kommer utföras på mittersta delen av bron; mittbarriär, belysning, tätskikt och beläggning på mittdelen av bron. Sedan kommer också räcken att monteras i mark på både norra och södra delen. Vid några tillfällen under hösten kommer vi påverka trafiken men då går vi ut och berättar om det innan.

När blir arbetena på Nordreälvbron helt klara?

De bullrande och trafikstörande arbetena är till stora delar klara. Arbetet i projektet går bra och vi ser möjligheter att vid gynnsamma väderförhållanden kunna slutföra arbetet på bron före årsskiftet. Det som kvarstår efter att vi öppnat bron med tre körfält i vardera riktning, är ett sista lager asfalt som kommer läggas under våren 2022.