Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Förra mötet i Kungälv hölls den 23 mars 2017.     Bild: Kungälvs kommun

Förra trafikinformationsmötet i Kungälv hölls den 23 mars 2017. Bild: Kungälvs kommun

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Trafikinformationsmöte i Kungälv 18 oktober

Onsdagen den 18 oktober kommer vi att berätta om pågående trafikpåverkande projekt i området. Alla är välkomna kl 18 till stadshuset på Ytterbyvägen 2.

För att öka säkerhet och minska trängseln på vägarna samt möljggöra Kungälvs expansion utförs trafikförbättrande åtgärder i Kungälvsområdet.

Trafikverket och Kungälvs kommun berättar på informationsmötet om pågående projekt. Vi har gott om tid för frågor och bjuder på kaffe och smörgås.
Tidigare möten har lockat mer än hundra personer. Många har deltagit i livesändningarna som man når via:  www.kungalv.se samt Facebook: sv-se.facebook.com/kungalvskommun

Pågående arbeten

Kungälvsmotet: Vi bygger om Kungälvsmotet för att göra trafikplatsen mer framkomlig och trafiksäker. Just nu pågår arbeten på östra sidan, sedan tar arbetet med den västra vid. Hastigheten har sänkts till 50 km/t. Trafiken går långsammare. Just nu: Natten till 7 oktober lägger vi om trafiken genom Kungälvsmotet. Rivning av den gamla rampen påbörjas vecka 40.

Gång- och cykelbro över E6: På uppdrag av Kungälvs kommun bygger vi bro för fotgängare och cyklister vid Kungälvs blivande resecentrum. Arbetet pågår och ska vara klart december 2017.
Avsmalnade körfält bromsar trafiken på E6. 

Busskörfält söder om Kungälv: Vi bygger busskörfält på E6, från Jordfallsmotet fram till Kungälvs resecentrum. Arbetet påbörjas i juli och pågår till juli 2018. Vi stänger inte av vägen.
Sedan kommer arbete med busskörfält på Nordreälvbron att ta vid.

Jordfallsbron: Broarbetet avslutas.

Länk till inbjudan här.