Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Trafikstörningar på Hisingsleden den 14–20 april

Byggnationen av Halvors länk är nu i full gång. Förberedande arbeten har pågått sedan i februari, den 14 april startar sprängningar mellan Halvorsäng och Hisingsleden.


Arbetena påverkar framkomligheten för dig som kör på Hisingsleden mellan Vädermotet och avfarten till Assar Gabrielssons väg. Gång- och cykeltrafiken leds om under stora delar av byggtiden.

Påverkan för dig som trafikant på Hisingsleden
För att störa trafiken så lite som möjligt kommer stängningen av den berörda sträckan att ske tisdag den 14 april klockan 12.00 till och med måndag den 20 april klockan 05.00. Omledningen kommer att innebära cirka 10 minuters ökad restid.

Information sätts upp på båda sidor om den berörda sträckan i god tid innan avstängning.  Kollektivtrafiken kan påverkas av vägarbetena så att restiden förlängs något. Inga hållplatser dras in. Aktuella tidtabeller finns i Västtrafiksreseplanerare.

För mer information och karta, klicka på infobladet här