Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt


Denna nyhet är äldre än 6 månader

Vad händer just nu vid Tingstadsmotet?

Vid Tingstadsmotet arbetar vi med att bygga anslutningarna till den nya Marieholmstunneln och vi förbereder oss nu för att kunna lägga tillbaka E6 i sitt normala läge.

Vi gör omläggningen i fyra steg med start kring årsskiftet 2018/2019. Lundbyleden kommer att flyttas först och vi kommer att arbeta nattetid för att påverka framkomligheten så lite som möjligt. Mer information om trafikomläggningarna kommer att publiceras på Marieholmsförbindelsens webbsida. 

En ny bro
Vi håller även på att bygga en ny bro över E6 vid Tingstadsmotet som ersätter den som revs 2017. Vi öppnar bron för gång och cykeltrafik i början på 2019 och under hösten 2019 släpper vi på biltrafiken.

Håll dig uppdaterad
Anmäl dig gärna till vår SMS-tjänst. Då får du information om när Marieholmsförbindelsens arbeten kommer att påverka trafiken. Informationen skickas direkt till din mobiltelefon. Tjänsten är gratis inom Sverige.
Anmäl dig till vår SMS-tjänst här. 
På www.trafiken.nu kan du prenumerera på Veckans trafik, få information om störningar och cykelvägar. Till Trafiken.nu