Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Ny milstolpe snart nådd och arbetsmiljöpris delas ut

Priset delas årligen ut för att sätta fokus på arbetsmiljön. Årets pris delas ut till NCC som haft fokus på medarbetarskapet.

2019 års arbetsmiljöpris delas ut till NCC med följande motivering:
”Det vinnande teamet har på ett inkluderande sätt fokuserat på medarbetarskap.
Man har arbetat med att skapa en bättre arbetsmiljö ur ett psykosocialt perspektiv och en arbetsplats där alla behandlas lika oavsett bakgrund, kön, läggning eller utbildning. Arbetet har ökat medarbetarnas trivsel och kreativitet vilket i slutändan även gynnat organisationen”

- Ett gott medarbetarskap är en förutsättning för en trygg och säker arbetsplats, säger Marieholmsförbindelsens projektchef Stein Kleiven.

Snart är taket på Marieholmstunneln färdigt. Det som nu återstår är bl.a. väggar i teknikutrymmen, därefter är alla betongarbeten klara och ännu en milstolpe i projektet har nåtts. Det innebär att tunnelns struktur är klar och att underentreprenören Pramitts alla medarbetare lämnar projektet.

Därefter görs asfaltering, linjemålning och all teknik installeras och testas. Tunneln öppnar för trafik årsskiftet 2020-2021.