Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt

Bullerskyddsskärmen vi bygger väster om E6 södergående blir liknande den på bilden. Skärmen kläs med snabbväxande gröna växter. Foto: Greenest Form

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Informationsmöte om E6 Tingstad–Bäckebol

Vi bjuder in till informationsmöte om kommande arbeten vid E6 Tingstad – Bäckebol. Arbetena påbörjas 2019 och slutförs hösten 2020.

Karta_Tingstad_Bäckebol_resize.jpgDen 14 oktober är vi på plats på Quality Hotell Winn på Gamla Tingstadsgatan 10. Från 16.30 till 17.30 kommer vi ha ett informationsmöte där vi berättar om våra kommande arbeten.

Vi kommer att bygga ett extra körfält i norrgående riktning på E6, mellan trafikplatserna Tingstadsmotet och Backadalsmotet på Hisingen, för att ta hand om trafiken från nya Marieholmstunneln.

Nuvarande cykelbana läggs om i nytt läge något österut, mot älven och förses med belysning.

På väster sida om E6 södergående kommer vi även att ersätta den nuvarande befintliga bullerskyddsskärmen i trä med en ny och effektivare skärm. Skärmen
byggs mellan Tingstadsmotet och Bäckebolsmotet och behovet av kompletterande bullerskyddsåtgärder hos närliggande fastigheter ses över.

En inbjudan i .pdf-form finns här (1,28 mb, öppnas i nytt fönster)

Entreprenör: Mark och energibyggarna i Göteborg AB.