Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Sänkning av kablar i järnvägsområdet

Trafikverket planerar att byta spår och växlar mellan Borås och Hillared. Från mitten av mars 2019 kommer vi att sänka kablar inför arbetet med att byta spår. Arbetet kommer att ske på kvällar och nätter och buller kommer att förekomma.

För att projektet ska kunna utföra spårbytet mellan Borås och Hillared, som planeras till 2020, behöver vi sänka ned kablar på sträckan. För att minska störningar på tågtrafiken kommer arbete att ske på kvällar och nätter. Arbetet kommer att inledas i slutet av vecka 12 och bedöms att pågå till vecka 34.

Så påverkas du

Det är svårt att utföra den här typen av arbete utan störningar, men vi gör vad vi kan för att de ska bli så små som möjligt. Bullrande arbeten kommer att förekomma under arbetsperioden, men kommer inte att vara konstant eftersom att arbetsområdet flyttar sig längs med järnvägsområdet.