Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Bullrande nattarbete i Furulund 3–4 oktober

Nu breddar vi Landvettervägen och förbättrar cirkulationsplatsen vid Tingsvägen. För att minimera trafikpåverkan på Landvettervägen jobbar vi dygnet runt natten mot måndag med markarbeten. Du som bor i närheten kan komma att uppleva störande buller.

Karta som visar att anslutande vägen Vägkrönet till cirkulationen på Landvettervägen i höjd med Tingsvägen stängs av
 

Vi börjar arbetet på kvällen söndagen den 3 oktober efter rusningstid. Vi är färdiga tidigt på morgonen måndag den 4 oktober, innan morgontrafiken drar igång.

Du som befinner dig i närheten kan uppleva störande ljud som buller eller vibrationer från tunga maskiner, även nattetid under tiden arbetet pågår.

Trafikpåverkan

Den anslutande vägen till Landvettervägen som heter Vägkrönet stängs av under helgen. Kör då istället via Furulundsvägen för att ansluta till Landvettervägen.

Trafiken vid cirkulationen på Landvettervägen vid Tingsvägen kommer under tiden som arbetet pågår att regleras med flaggvakt.

Gång- och cykelvägar påverkas inte av avstängningen