Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Trafikpåverkande arbeten på Landvettervägen och Osbäcksvägen oktober–november

Vi bygger en ny cirkulationsplats på Landvettervägen i höjd med Osbäcksvägen för bättre framkomlighet. Under oktober–november påverkas trafiken på Landvettervägen av byggnationen och Osbäcksvägen är fortsatt avstängd fram till början av november.

Uppdaterad tidplan: Osbäcksvägens avstängning är förlängd till början av november. Sprängningsarbeten kan förekomma.

Under tiden vi bygger den nya cirkulationsplatsen vid Osbäcksvägen påverkas trafiken på Landvettervägen dagtid. Under rusningstid kommer det däremot alltid att vara två körfält öppna. Den nya cirkulationsplatsen beräknas vara klar att trafikeras i mitten av november 2021.

Trafiken på Landvettervägen leds förbi arbetet växelvis i lågtrafik

Trafiken kan komma att ledas växelvis via lots, flaggvakt eller trafiksignaler under lågtrafik mellan klockan 9–15 och mellan klockan 18–6. Räkna med längre restider om du kör Landvettervägen i lågtrafik oktober–november.

Osbäcksvägen stängs av oktober–november

Osbäcksvägen med anslutning till Landvettervägen är stängd för trafik sedan augusti och öppnar igen i november. Avstängningen innebär ett ökat trafikflöde på Kåsjövägen.

Sprängningsarbeten

Du som är i närheten kan uppleva ljud och vibrationer från sprängningen. Innan vi spränger hörs en varningssignal i form av korta ljudsignaler. Efter sprängning signalerar vi med en lång ihållande signal att sprängningen är klar.

En karta som visar hela Osbäcksvägen rödmarkerad.