Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Besökare minglar på samrådsmötet i Jättendal
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Samråd i Jättendal, maj 2017

Den 8-9 maj hade vi samråd med öppet hus i Godtemplargården, Jättendal. Ena dagen för sträckan Kongberget-Jättendal och andra för Jättendal-Gnarp.

Vi informerade om studerade korridorer, dess effekter och konsekvenser samt tidplanen för projektet. Och intresset var stort. Över 170 personer kom (fördelade på båda dagarna) och tog del av det kartmaterial och skisser som fanns uppsatta i lokalen. Även två VR-filmer visades för korridorerna A4A och A4B.

Bland synpunkterna som hördes från besökarna var valet av 2+1 väg istället för 2+2 tydligast, men även frågor om fastighetsinlösen kom upp liksom en oro för vattentillgången i enskilda brunnar.

– Jag är jätteglad att intresset blev så stort för vårt samråd. Vi träffade cirka 170 besökare och fick överlag ett väldigt positivt bemötande. Det finns förstås många frågor och funderingar som vi inte har svar på idag men också kloka aspekter på korridorerna som vi tar med oss i det fortsatta arbetet, konstaterar Trafikverkets projektledare Kerstin Holmgren.