Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Besökare på Öppet hus och Samråd i Jättendal
Denna nyhet är äldre än 6 månader

God stämning vid öppet hus och samråd

Den 15 maj hade vi ett välbesökt Öppet hus och samråd i Jättendal inför fortsatt projektering av ny E4.

Det blev ett positivt möte med ett 90-tal besökare som både var nyfikna och lite oroliga för vad Trafikverket skulle presentera. Inför fortsatt projektering var det även viktigt för Trafikverket att säkerställa sin kunskap om befintliga anläggningar i området, vilket man betonat i inbjudan.

– Det blev en riktigt bra kväll där vi fick mycket information och synpunkter att ta med i det fortsatta arbetet, summerar projektledare Kerstin Holmgren. För oss är det viktigt att möta närboende och berörda för att ta del av deras kunskaper, så att förutsättningarna för en ny E4 blir de bästa, fortsätter Kerstin.

Frågor som togs upp under kvällen handlade även om buller, riktvärden, trafikplatser och ramper liksom väglinjens nuvarande dragning. Det var god stämning i Godtemplargården där besökare kunde fika och mingla runt bland kartor, personal och gamla bekanta.