Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Besökare på informationsmöte
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Välbesökta informationsmöten i Arbrå

Trafikverket bjöd in till två informationsmöten den 29 maj kring planerade åtgärder för sträckan Bollnäs-Vallsta.

Det blev två möten, kl 14.00-16.30 och kl 17.30-20.00, som trots högsommarvärmen lockade fulla hus. Totalt kom 180 personer och lyssnade till presentationen, ställde frågor och tog del av kartmaterialet som fanns utlagt på bord i lokalen. Bland synpunkterna som framfördes fanns delade meningar om cykelvägens placering, förslagen på de infartsvägar som ska stängas, ändrade hållplatslägen och om vi kommer att bygga från ett håll eller på flera sträckor samtidigt. Även frågan om buller kom upp med svaret att en inventering ska påbörjas inom några veckor.

Projektet fick även bra information om befintliga anläggningar i området, vilket vi önskat i tidigare utskick, som säkerställer kunskapen för det fortsatta arbetet.

– Jag är jätteglad att intresset blev så stort för våra informationsmöten. Vi träffade cirka 180 besökare och fick överlag ett positivt bemötande. Det finns förstås många frågor och funderingar som vi inte har svar på idag men också kloka aspekter på frågor som vi tar med oss i det fortsatta arbetet, konstaterar Trafikverkets projektledare Mikael Andersen Storm.