Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Kaffe och bulle
Denna nyhet är äldre än 6 månader

God uppslutning vid samrådsmötet den 26 juni

Trafikverkets personal deltog tillsammans med kommunens tjänstemän och politiker.

Det blev god uppslutning vid samrådet under tisdagskvällen när Trafikverket informerade om alternativ dragning av Smedgatan och nytt läge för järnvägsbron. Ett 30-tal besökare kom till Hembygdsgården för att lyssna på förslaget samt få information om buller och riktvärden.

– Det blev en bra kväll där vi fick in flera synpunkter och önskemål att ta med i det fortsatta arbetet, summerar projektledare Jan Enbom. För oss är det viktigt att lyssna på företag och berörda, så att förutsättningarna för ny sträckning av väg 84 blir de bästa, fortsätter Jan.

Andra frågor som togs upp under kvällen handlade om redogörelse av resultat av trafikmätning kopplat till önskemål om cirkulationsplats vid Höga samt förutsättningar för att projektera ett tredje spår på järnvägsbron. Kommunens tjänstemän och politiker deltog och svarade på allt som berörde detaljplanen. Stämningen var god och besökarna kunde fika samtidigt som man minglade bland kartor och illustrationer.