Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Vy över sjö
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Samrådsperiod avslutad

Stort intresse för Ostlänken från allmänheten i Nyköpings kommun.

Under maj och juni 2017 har Trafikverket genomfört fyra samråd för Ostlänken sträckning mellan Sillekrog och Stavsjö. Totalt har det varit närmare 400 personer som besökt samråden och lyssnat på projektledare Anne Kasselbäcks övergripande presentation, tittat på kartor och pratat med experter inom de olika områdena: Spårlinje ochTeknik; Miljö och Lanskap; Fastighet eller gällande övergripande frågor.

I syfte att utveckla vårt samrådskoncept ber vi besökarna att värdera sin nöjdhet via en "Happy or Not" statistikmätare. Statistiken visar att av de nästan 200 personer som klickade på de glada eller mindra glada gubbarna var drygt 90 procent nöjda eller mycket nöjda med informationen under samrådet.

Vi tackar alla besökare för visat intresse och engagemang och tackar för alla inlämnade synpunkter. Under hösten 2018 planerar vi för nästa omgång samråd för sträckningen Sillekrog-Stavsjö.