Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Vy över Norrköping och Motala ström
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Samråd för delsträckan Loddby-Klinga

Samrådet för sträckan Loddby-Klinga är nu avslutat.

Trafikverket har presenterat ett förslag på sträckning för Ostlänken genom de centrala delarna av Norrköpings kommun, delsträckan Loddby-Klinga. Samråd kring den föreslagna sträckningen pågick mellan den 19 februari till 19 mars. Syftet med samrådet var att få ett bättre beslutsunderlag och ge allmänheten samt övriga organisationer och myndigheter möjlighet till insyn och påverkan. Vi har fått in flera synpunkter och även personliga kontakter har tagits kring denna sträcka. Vi tackar för er medverkan. Nu kommer vi att gå igenom samtliga synpunkter och därefter arbeta vidare med den planerade sträckningen. Har du ytterligare frågor är du alltid välkommen att kontakta projektledare Torbjörn Arvidsson.

Nedan hittar du kartor och annat material som förklarar och visar förslaget till spårlinje som har presenterats i samrådet. Det går också bra att beställa utskrifter av materialet till självkostnadspris (kostnad för porto och kuvertering) via Trafikverkets kontaktcenter.