Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Bild från Nyköping.
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Kenneth Hagström ny chef för Ostlänkens produktion i Nyköping

Som en del i att förbereda vår byggfas fortsätter vi att rekrytera chefer och medarbetare inom våra produktionsenheter. Kenneth Hagström börjar på Trafikverket den 13 augusti som produktionsenhetschef i Nyköping.

Hans uppdrag är att bygga upp verksamheten i Nyköping – ett uppdrag som kommer att präglas av nära samverkan med kommun och omgivning. Ostlänken är ett lagbygge och vi behöver arbeta tillsammans för att lyckas med att Ostlänken ska stå klar för trafik 2033-35. Planen är att vi ska öppna ett projektkontor i Nyköping om ett år.

 Kenneth har lång erfarenhet av ledarskap och chefskap i verksamheter med fokus på samhällsutveckling och samhällsnytta. Hans tidigare uppdrag har varit inom tre av Ostlänkskommunerna – Södertälje, Nyköping och nu senast Norrköping. Hans erfarenhet och kompetens kommer att vara mycket värdefull i det fortsatta Ostlänksbygget säger projektchef Malin Holen.