Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Krusenhofsbron
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Krusenhofsbron stängs

1:a maj stängs Krusenhofsbron i Åby, Norrköping

Vi bygger i Åby och förbereder för den nya godsjärnvägen, Kardonbanan som ska passera Åby station och ut på Händelö. Från och med 1:a maj stängs Krusenhofsbron permanent.

För att komma över järnvägen och ta sig vidare ut mot Humpevägen och Händelö ber vi er som går och cyklar att använda övergången vid Kroktorpsvägen. Biltrafik hänvisas till Västra Bravikenvägen.

Bron användes idag till största del som genomfartsbro mot Humpevägen. Den nya järnvägen kommer att passera och korsa bron vilket gör att bron mister sin funktion. Därför stänger vi nu av bron.

Vid frågor kontakta vår projektledare Youssef Hassib, 010-124 31 69, epost: youssef.hassib@trafikverket.se

För att skapa utrymme för Ostlänken genom Norrköping bygger vi just nu en godsjärnväg, Kardonbanan, som ansluter hamnen på Händelö med den befintliga stambanan. Kardonbanan är ett led i Trafikverkets miljömål för en mer effektiv och miljövänligare godstransportering i Sverige.

Du vet väl att du kan få dagsaktuella uppdateringar med pushmeddelanden om byggnationer och störningar i ditt område direkt i din telefon, dator eller surfplatta genom att ladda ner Trafikverkets RSS-flöde