Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Karta över avstängningen av Lageruddsvägen
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Lageruddsvägen är avstängd tillsvidare

På grund av de intensiva arbetena som pågår i området kring Lageruddsvägen och Rustas centrallager förlängs avstängningsperioden. Vägen beräknas öppnas igen tidigast till midsommar. Men med reservation för ytterligare avstängning. Vi återkommer med vidare information kring eventuellt en ytterligare förlängning av avstängning i god tid. Den omledning vi gjort fungerar bra både för verksamheter, lokaltrafik och övriga trafikanter. Därför fortsätter vi med samma trafikomledning under hela avstängningsperioden.

Vi vet att det kan vara lite stökigt på platsen med många tunga transporter. Hoppas att ni har överseende med detta.

För att skapa utrymme för Ostlänken genom Norrköping bygger vi just nu en godsjärnväg, Kardonbanan, som ansluter hamnen på Händelö med den befintliga stambanan. Kardonbanan är ett led i Trafikverkets miljömål för en mer effektiv och miljövänligare godstransportering i Sverige.

Du vet väl att du kan få dagsaktuella uppdateringar med pushmeddelanden om byggnationer och störningar i ditt område direkt i din telefon, dator eller surfplatta genom att ladda ner Trafikverkets RSS-flöde