Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Bilden visar en person i förgrunden och en annan person i bakgrunden med Trafikverkets logga högst upp i mitten.
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Utredningsområde - Linköpings tätort

Som ett komplement till vår egna undersökningar bjuder vi på Trafikverket nu in dig som bor och arbetar i Linköping till samråd.

Mellan den 10 februari och den 2 mars 2020 samråder vi om ett utredningsområde för sträckan Linköping tätort genom Linköpings kommun.

Samråd innebär att vi på Trafikverket öppnar upp för dialog med allmänheten för att få in synpunkter och kunskap. Samrådet genomförs så att det är möjligt att förstå och påverka projektet.

Under samrådsperioden är du välkommen att lämna in synpunkter och ställa frågor om utredningsområdet och dess förutsättningar som redogörs för i ett samrådsunderlag.

Du vet väl om att du även kan träffa oss på Linköping Konsert & Kongress den 12 februari? Du tar del av mer information om både det öppna huset och hämtar samrådsunderlaget för Ostlänken, Linköpings tätort 2020-01-31 genom att klicka på det här stycket. 

Var med och säkra framtidens resande, så att alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt!