Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt

Tack för ett bra andra samråd!

Sommarens samråd gick i mål den 14 juni. Vi tackar för alla synpunkter som kommit in och all kunskap vi fått från er som bor inom och runtomkring området som vi utreder för den nya järnvägen.

Du har nu tagit del av de korridorer som utreds. Det är korridorer med markförlagd station i centralt läge, korridorer med markförlagd station i externt läge och korridorer med station under jord. Vi kommer att fortsätta med att utreda dessa korridorer, vissa kommer att avfärdas och vissa att utredas ytterligare.

Nästa samråd för delen Linköpings tätort planeras till början på 2021. Exakt tid för nästa samråd visar vi här på webbsidan, i våra sociala kanaler, i vårt digitala nyhetsbrev och självklart i de utskick som landar i brevlådan hos alla hushåll och verksamheter i vårt utredningsområde.

Skulle det vara så att du vill komplettera med ytterligare synpunkter så går det bra att göra det via mejl och brev till Trafikverket eller genom att använda vårt digitala synpunktsformulär som finns här på projektets webbsida.

Vi tackar för ditt engagemang i Ostlänken!