Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Järnvägsspår intill jordbruksmark

Samråd för delsträckan Bäckeby-Tallboda

Vi tackar alla som kom till samrådet om vårt förslag till spårlinje i järnvägsplanen för delsträckan Bäckeby-Tallboda i Linköpings kommun. Samrådstiden har nu passerat och vi arbetar med de synpunkter vi fått in.

Vi i Trafikverket planerar för Ostlänken, en ny dubbelspårig höghastighetsjärnväg mellan Järna och Linköping. Just nu arbetar vi med att ta fram järnvägsplaner som kommer att visa var Ostlänken ska placeras och hur den kan byggas. Som ett komplement till våra egna undersökningar är det viktigt för oss att få ta del av synpunkter och kunskap från er som bor och arbetar i närområdet.

Samrådsmaterialet som består av ett antal kartor finns fortfarande tillgängligt här längre ner på sidan, se samrådsunderlag. Där finner ni också samrådsredogörelsen som uppdateras kontinuerligt och där vi har samlat de synpunkter som kom in i samband med öppet hus.

Tiden för att lämna snpunkter från just detta samråd har passerats. Vid frågor kontakta projektledare Rita Ekgren.