Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt

Upphandling för Ostlänken

Projekt Ostlänken handlar upp varor, tjänster och entreprenader. Här kan du läsa om hur vi gör det, och hur du hittar upphandlingarna. Aktuell entreprenadindelning och den övergripande entreprenadstrategin finns nedan.

Leverantörsdialog inför kommande upphandling

Under hösten 2020 planerar vi att påbörja upphandlingen av bygghandlingsprojektering för järnvägsanläggningen (BEST - bana, el, signal, tele).

Våra leverantörers synpunkter är viktiga för oss. Inför upphandlingen vill vi därför ha dialog med företag i konsultbranschenen om paketering, teknikinnehåll, utvärderingskriterier och liknande frågor.

Vi planerar att hålla dialogen i juni 2020 i form av enskilda möten. Trafikverket följer Folkhälsomyndighetens råd och tillämpar försiktighetsprincipen för att minimera risken för smittspridning gällande Covid-19. Det innebär att vårt planerade upplägg kan påverkas och att möten i digital form kan bli aktuellt.

Vill ni delta i dialogen? 

Vänligen maila till Tom Tuvhag, projektingenjör järnvägssystem, för att anmäla intresse: tom.tuvhag@trafikverket.se

Anmäl er senast den 17 april 2020. Antalet mötestider är begränsat.