Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Glada människor som gör tummen upp

Ostlänken söker projektingenjörer

Trafikverket rekryterar projektingenjörer i samarbete med Academic Work

Nu inleder Trafikverket en rekryteringssatsning tillsammans med Academic Work. Totalt ska ett 40-tal projektingenjörer in varav fem av dessa behövs i projekt Ostlänken.

Trafikverket behöver knyta till sig engagerade, modiga medarbetare som är i början av sin karriär och som har ett intresse för infrastruktur. Nu inleds därför en nationell rekryteringssatsning i samarbete med Academic Work, ett företag som rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar eller som är i början av sin karriär.

Idag arbetar cirka 100 personer i projekt Ostlänken, men vi växer stadigt och behöver därför rekrytera framtida projektmedarbetare.

Som projektingenjör i projektet har du en instegsroll där du biträder olika funktioner inom projektuppföljning, planering, kvalité, ekonomi, tid, arbetsmiljö, säkerhet och miljö. På så sätt har du möjlighet att utvecklas och växa inom projektverksamhet i planering och produktion av infrastruktur.

Vi söker projektingenjörer till projekt Ostlänken inom följande områden och placeringsorter:

  • Projektering – Du stöttar projektledningen i planering och projektering av Ostlänken, Solna eller Linköping.
  • Arkeologi – Du stöttar i planering och handläggning av arkeologiska undersökningar längs hela Ostlänkens sträckning, Linköping.
  • Ekonomi – Du stöttar projektledningen i ekonomiuppföljning inför kommande produktionsskede, Norrköping.
  • Fastighet och avtal – Du stöttar projektets markförhandlare med fastighet- och avtalsfrågor. Solna eller Linköping.
  • Stab – Du stöttar projektledningen i att resurs- och kompetensförsörja projekt Ostlänken, Solna.

Vill du eller någon du känner vara med och påverka framtidens infrastruktur och bidra till samhällsutveckling? Ansök nu eller tipsa om satsningen. Rekryteringen går via Academic Work och du ansöker på deras hemsida. Länk finner du nedan.